Asunnon myynti edessä - kuinka voimme auttaa sinua?

Lupaamme sinulle, että myymme asuntosi parhaaseen hintaan ja turvallisesti. Lupauksemme perustuu asiantuntevaan palveluun, jota tarjoavat koulutetut sekä kokeneet kiinteistönvälittäjämme. Asuntoverkossa sinua palvelee paikallinen yrittäjä, jonka motivaatio asiakkaan tarpeiden tyydyttämiseen on erittäin korkea.

Paikallis- ja markkinatuntemuksemme ansiosta hinnoittelemme asuntosi alusta asti oikein, mikä tarkoittaa kohtuullista myyntiaikaa ja tuhansien eurojen säästöjä verrattuna tilanteeseen, jossa asunto esimerkiksi ylihinnoitellaan myyntiprosessin alussa.

Tunnustuksena kotimaisuudesta palveluillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Lue täältä, mitä yrittäjämme kertovat palveluistamme.

Myydään asunto

Mitä laatu tarkoittaa meille asiakaspalvelussa ja asunnon myyntiprosessissa?

 
Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä myyntiprosessin eri vaiheissa. Laatu tarkoittaa myös saavutettavuutta. Vastaamme saapuneisiin puheluihin ja sähköpostiviesteihin. Jos olemme asiakaskäynnillä, soitamme sinulle takaisin vapauduttuamme. Pyrimme aina palvelemaan kaikkia asiakkaitamme niin hyvin, että asiakas haluaa käyttää palveluitamme uudestaan. Emme myöskään unohda sinua asunnon myymisen jälkeen, vaan neuvomme sinua mielellämme hintaan sisältyen, jos kaipaat asiantuntemustamme.
 
Asunnon myyminen

 

Asunnon myyminen vaatii pätevyyttä ja kokemusta

 
Ei ole yhdentekevää, kuka vastaa asuntosi myymisestä. Hyvä välittäjä antaa sinulle täsmällisen arvion asunnon myyntihinnasta ja on kouluttautunut alalle sekä tuntee lainsäädännön. Pitkä kokemus tuo työhön varmuutta, laatua ja turvallisuutta. 
 

Asiakastapaamisissa pyrimme kohtaamaan ihmisen ihmisenä – olet meille tärkeä!

Katso lähimmän Asuntoverkko-toimistosi yhteystiedot täältä!

 

Asunto myynti

Pyydä meidät arviokäynnille, niin saat asiantuntevan arvion asunnostasi sekä tarjouksen välityspalkkiostamme

Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköposti
Kuvaus kohteesta