Asunnon myynti edessä - kuinka voimme auttaa sinua?

Kun valitset Asuntoverkon, tiedät saavasi asiantuntevaa palvelua koulutetulta ja kokeneelta kiinteistönvälittäjältä. Asuntoverkossa sinua palvelee paikallinen yrittäjä, jonka motivaatio asiakkaan tarpeiden tyydyttämiseen on korkea. Tunnustuksena kotimaisuudesta palveluillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Lue täältä, mitä yrittäjämme kertovat palveluistamme.

Myydään asunto

Mitä laatu tarkoittaa meille asiakaspalvelussa ja asunnon myyntiprosessissa?

 
Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä myyntiprosessin eri vaiheissa. Laatu tarkoittaa myös saavutettavuutta. Vastaamme saapuneisiin puheluihin ja sähköpostiviesteihin. Jos olemme asiakaskäynnillä, soitamme sinulle takaisin vapauduttuamme. Pyrimme aina palvelemaan kaikkia asiakkaitamme niin hyvin, että asiakas haluaa käyttää palveluitamme uudestaan. Emme myöskään unohda sinua asunnon myymisen jälkeen, vaan neuvomme sinua mielellämme, jos kaipaat asiantuntemustamme.
 
Asunnon myyminen

 

Asunnon myyminen vaatii pätevyyttä ja kokemusta

 
Ei ole yhdentekevää, kuka vastaa asuntosi myymisestä. Hyvä välittäjä antaa sinulle toteutuneisiin kauppoihin, paikallistuntemukseen ja markkinatilanteeseen pohjautuen täsmällisen arvion asunnon myyntihinnasta. Asiantunteva välittäjä on kouluttautunut alalle sekä tuntee välitysalan lainsäädännön. Pitkä kokemus tuo työhön varmuutta, laatua ja turvallisuutta. 
 

Asiakastapaamisissa pyrimme kohtaamaan ihmisen ihmisenä – olet meille tärkeä!

Katso lähimmän Asuntoverkko-toimistosi yhteystiedot täältä!

 

Asunto myynti

Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Sähköposti
Kuvaus kohteesta