Yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysalan verkoista

Asuntoverkko on yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysalan verkostoista, johon kuuluu jo kymmeniä tyytyväisiä yksityisyrityksiä ympäri Suomen.

Tutkimusten mukaan kuluttajat kokevat vahvasti näkyvät verkostot suurina ja luotettavina - ja tekevät valintoja pitkälti näiden mielikuvien mukaan. Pienellä yrityksellä ei usein ole yksin mahdollisuuksia panostaa riittävästi näkyvyyteen, jolloin yhteistyö ja verkottuminen tarjoavat tarvittavan volyymin ja tuen kohtuullisilla kustannuksilla.

Asuntoverkon tarjoamat edut välitysliikkeelle

Asuntoverkossa toimit yrittäjänä kustannustehokkaasti. Käytössäsi on Asuntoverkon näyttävä brändi-ilme ja ketjun kattavat tuotteet, lomakkeet ja palvelut sekä sopimushinnat kiinteistönvälittäjän tarvitsemiin palveluihin.

Hyödyt Asuntoverkon valtakunnallisesta myyntiverkostosta, jossa pääset tekemään yhteistyötä muiden Asuntoverkko-toimistojen kanssa. Vinkkipalkkiojärjestelmä takaa sinulle tuoton toisella paikkakunnalla sijaitsevasta asiakkaasta ilman, että joudut hoitamaan kohteen myyntiä toimialueesi ulkopuolella.

Välityspalkkiosi päätät itse. Asuntoverkko-sopimus on voimassa vuoden kerrallaan - jos et koe saavasi ketjusta riittävästi hyötyä, sinulla on mahdollisuus erkaantua Asuntoverkosta kohtuullisessa ajassa.

Asuntoverkossa yhdistät joustavasti yksityisen yrityksen ja verkostoitumisen tarjoamat edut, joista myös asiakkaasi pääsevät hyötymään.

Kokemuksia Asuntoverkosta

Tomi Sarlin "Olemme olleet tyytyväisiä ketjuun heti alusta alkaen", Asuntoverkko-yrittäjä Tomi Sarlin Helsingistä kertoo. "Pystymme näyttämään asiakkaille, että kuulumme valtakunnalliseen ketjuun, mikä on uskottavuuden ja toimeksiantojen saamisen kannalta erittäin tärkeää.”
Juha Uski ”Teemme hyvää yhteistyötä muiden paikkakuntien Asuntoverkko-toimistojen kanssa, ja saamme heiltä vinkkejä uusista asiakkaista." "Asuntoverkko tarjoaa yrittäjän käyttöön valmiin brändin ja valmiit palvelut. Meillä on Asuntoverkossa hyvä yhteishenki, ja muihin toimistoihin voi aina tarvittaessa olla yhteydessä. Asuntoverkon kustannukset ovat hyvin kohtuulliset", Asuntoverkko-yrittäjä Juha Uski Lappeenrannasta sanoo.

Kysy lisätietoja Asuntoverkosta suoraan yrittäjiltä!

Tomi Sarlin, puh. 050 365 9200
Juha Uski, puh. 0400 654 497

Yrittäjäksi

Minua kiinnostaa Asuntoverkko-yrittäjyys ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä, jotta voimme keskustella tarkemmin tilanteestani. Asuntoverkko käsittelee kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelin
Yritys